TARTÓSBÉRLET - Szolgáltatások

KÉRJEN AJÁNLATOT
       +36 30 33 44 829
       flotta@gascar.hu
 
TARTÓSBÉRLET ELŐNYEI
    Nettó gépkocsi finanszírozás
    100% költségelszámolás
    Tervezhető költségek
 

AUTÓPARK KEZELÉSI SZOLGÁLTATÁSOK


 
Alapszolgáltatások
Finanszírozás
Bérbeadó vállalja a gépjárművek beszerzésének, üzembe helyezésének teljes körű lebonyolítását, a vonatkozó rendeletekben foglalt, a forgalomban tartáshoz szükséges okmányok biztosítását. A gépkocsi a futamidő alatt végig a Bérbeadó tulajdonában marad.

MARADVÁNYÉRTÉK: A gépkocsi maradványértékének piaci kockázata Bérbeadót terheli!
Gépjárműadó / Cégautóadó
A gépkocsi bejelentése az illetékes önkormányzathoz és a vonatkozó rendeletek szerinti gépjárműadó / cégautóadó megfizetése.
Kötelező biztosítás 
A gépjárművek teljes körű kül- és belföldön érvényes kötelező felelősségbiztosításának megkötése, kapcsolódó ügyintézés, a biztosítási díjak megfizetése és az arról való igazolások megküldése Bérlő részére.
CASCO biztosítás
Teljes körű CASCO biztosítás megkötése, kapcsolódó ügyintézés, a biztosítási díjak megfizetése. A CASCO biztosítás önrésze a kár értékének 10 %-a, de minimálisan 50.000 Ft. A CASCO biztosítás kül- és belföldön egyaránt érvényes.
Biztosítási ügyintézés
Káresemény esetén a Bérbeadó megbízottja végzi a biztosítótársaságnál történő ügyintézést, valamint a kárrendezési ügyek, kárjavítások teljes lebonyolítását. 
 
Opcionális szolgáltatások
Kötelező szervizeltetés
Bérbeadó feladata és költsége a gépjárművek műszaki vizsgáztatása, valamint a gépjármű szervizkönyvében megjelölt rendszeres, kötelező felülvizsgálatok elvégeztetése a gyártó által meghatározott technológiai előírások alapján.
Teljes körű szervizeltetés
A bérleti díj tartalmazza a kötelező szervizek, kopó – forgó alkatrészek és eseti, garancián túli meghibásodások javítási költségeit egyaránt.
A karbantartási költségekkel kapcsolatban nincs tételes elszámolás!
Mivel a bérleti díj tartalmazza az összes javítási költséget ezért a Bérlőnek a Bérbeadó felé csak értesítési kötelezettsége van a bérelt gépkocsik meghibásodásával, esedékes szervizeivel kapcsolatban. 
Gumi szolgáltatás
A gépjárművekre biztosítja a Magyarországi előírásoknak és az évszaknak megfelelő, a gyárilag szerelt gumival azonos kategóriájú, az egyedi szerződésben meghatározott darabszámú garnitúra országúti- és téli gumiköpenyt, azok időszakos átszerelését, rendszám szerint azonosított szakszerű tárolását.
Asszisztencia
Műszaki meghibásodás, káresemény esetén - amennyiben a gépjármű mozgásképtelen – az értesítéstől számított 3 órán belül megkezdi a gépjármű mentését gondoskodik az utasok elszállításáról a Bérlővel egyeztetett módon, a kárrendezési ügyeket lebonyolítja.
Cseregépkocsi
Káresemény vagy javítás kapcsán amennyiben a javítási idő meghaladja a 24 órát, hasonló kategóriájú cseregépkocsi biztosítása. A cseregépkocsi korlátlan ideig (ameddig az eredetileg bérelt jármű forgalomképes állapotban visszaadásra nem kerül) térítésmentesen használható. 
Hozom-viszem (szervizsofőr)
Káresemény vagy javítás kapcsán a gépkocsi mozgatása bérlő telephelye és a szerviz között. Átadás-átvétel helye minden esetben a bérlő telephelye.
Autópálya matrica szolgáltatás
Magyarországi autópályák használatához szükséges éves autópálya matricák beszerzése és rendelkezésre bocsátása, vállalva azok költségeit.
Üzemanyagkártya szolgáltatás
Kizárólag üzemanyag tankolásra alkalmas mennyiségi üzemanyagkártya biztosítása. A szolgáltatási díj nem tartalmazza a felhasznált üzemanyag értékét mely Bérlő felé továbbszámlázásra kerül.